Info docent

IMG 0804

De docent van Trompetles Aan Huis is trompettist, arrangeur, componist, docent Guido Cornet. Hij studeerde zowel bachelor als Master aan het ArtEZ conservatorium van Zwolle waar hij in 2013 zijn master studie afrondde. Guido heeft al vele jaren ervaring met het lesgeven bij verschillende muziekverenigingen. Naast het lesgeven speelde hij met vele bekende en onbekende musici uit Nederland in diverse big bands, blazersecties, harmonie-orkesten enz.

Mijn visie

Trompet spelen is een fantastische hobby. Hier moet je met plezier mee bezig zijn en dat is het belangrijkste tijdens de trompetlessen. Er wordt op een ontspannen en positieve manier gewerkt aan alles wat trompet spelen leuk maakt. Leuke muziek, werken aan je techniek enzovoort. Er is door mijn jazz en pop achtergrond ruimte voor het leren of ontwikkelen van improvisatie.

Trompet spelen is een fysieke bezigheid, maar nog veel meer een mentale bezigheid. Het is belangrijk om je angsten te overwinnen en je vrij te voelen op het instrument en in jezelf. Hier is ook ruimte voor tijdens de lessen.

Voor meer info zie: Website Guido Cornet

Proefles

Wilt u uitproberen of trompetles wat voor u is? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een proefles aan via het contact formulier hiernaast, stuur een email of bel (zie contact)

Hebt u nog geen trompet, maar wilt u wel uitproberen of het wat voor u is? Tijdens de proefles krijg u een trompet te leen.

Uw eerste lessen

Speelt u voor het eerst trompet? Dan zult u tijdens uw eerste les kennis maken met de docent en de trompet ontdekken. Heeft u al ervaring? Neem dan de trompet en wat bladmuziek mee. We zullen dan samen kijken wat u al kunt en hoe we uw ontwikkeling verder kunnen stimuleren.

Lees meer