instrument huren / kopen

Huren

Als je wilt proberen of trompet spelen wat voor je is, heb je geen zin om direct veel geld uit te geven aan een trompet. Daarom is het handig om eerst een trompet te huren. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Voor 65 Euro per 3 maanden kan je een trompet te huur krijgen als je les neemt. Onze docent regelt het huurcontract voor je en neemt de trompet mee tijdens de les.

Kopen

Bij het kopen van een trompet is het van belang dat je goed geinformeerd bent, een goed budget hebt en een instrument koopt waar je lang mee doet. Trompetten zijn er vanaf ongeveer 500 euro voor een studenten trompet tot rond de 3000 euro voor een professionele trompet. Bij de aanschaf van een trompet kun je uiteraard advies vragen bij onze docent en hij  kan ook mee gaan om er een uit te zoeken zodat u het beste instrument voor u koopt.

irvin30thAnniversary

Proefles

Wilt u uitproberen of trompetles wat voor u is? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een proefles aan via het contact formulier hiernaast, stuur een email of bel (zie contact)

Hebt u nog geen trompet, maar wilt u wel uitproberen of het wat voor u is? Tijdens de proefles krijg u een trompet te leen.

Uw eerste lessen

Speelt u voor het eerst trompet? Dan zult u tijdens uw eerste les kennis maken met de docent en de trompet ontdekken. Heeft u al ervaring? Neem dan de trompet en wat bladmuziek mee. We zullen dan samen kijken wat u al kunt en hoe we uw ontwikkeling verder kunnen stimuleren.

Lees meer