Lesaanbod

Wilt u een klein of groot koper instrument leren spelen, of hebt u al jaren gespeeld en wilt weer "instromen"?

Dan bent u hier aan het goede adres.

Trompetles aan huis biedt u muziekles, gegeven door een professionele docent, die u verder kan helpen met uw trompet-, bugel, cornet, trombone, hoorn of ander koperen blaasinstrument.

De website heet wel trompetles aan huis, maar onze docent is in staat om u met elk koperen blaasinstrument verder te helpen. Voor de mogelijkheden kijkt u op andere instrumenten.

totaal1

Neemt u bij ons les, dan zal de docent met u werken aan oa. ademhaling, embouchure, tongpositie, tonggebruik van blad spelen, op het gehoor spelen. Deze lessen zullen volledig op uw wensen worden aangepast. Mocht hiervoor nieuw lesmateriaal geschreven moeten worden, dan is dat geen probleem.

Veel mensen die jazz of pop spelen vergeten dat je om goed trompet te spelen een goede basistechniek nodig hebt. Hiervoor is het van belang dat je goed verstand hebt van trompettechniek. In de lessen gebruiken wij oa. het klassieke materiaal waarbij de articulatie, tonggebruik etcetera verschillen per stijl die je speelt. Door zijn master onderzoek is onze docent hierin gespecialiseerd. Hij kan u helpen om duidelijk in verschillende uiteenlopende stijlen te spelen.

Naast dat trompet spelen een fysieke bezigheid is, is het ook goed voor de ontwikkeling van de hersens, bewustwording van het lichaam, angsten overwinnen enzovoort. Deze mentale kan van het trompet spelen en muziek maken kan ook worden behandeld als u daar behoefte voor heeft. Dit zal u helpen zonder blesures en pijn muziek te maken.

Denk u na dit verhaal gelezen te hebben, dat lijkt me wel wat? Neem dan vrijvblijvend contact op met onze docent voor een gratis proefles. De docent zal dan langskomen en een eerst les aan u geven en de verdere stappen richting het les krijgen toelichten.

Wilt u weten welke lesvormen er beschikbaar zijn? Kijk dan even dieper in dit menu hierboven bij individuele les, duloles of 10 lessenkaart.

Proefles

Wilt u uitproberen of trompetles wat voor u is? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een proefles aan via het contact formulier hiernaast, stuur een email of bel (zie contact)

Hebt u nog geen trompet, maar wilt u wel uitproberen of het wat voor u is? Tijdens de proefles krijg u een trompet te leen.

Uw eerste lessen

Speelt u voor het eerst trompet? Dan zult u tijdens uw eerste les kennis maken met de docent en de trompet ontdekken. Heeft u al ervaring? Neem dan de trompet en wat bladmuziek mee. We zullen dan samen kijken wat u al kunt en hoe we uw ontwikkeling verder kunnen stimuleren.

Lees meer