10 lessenkaart

strippenkaartnuWil je graag trompetles, maar kan of wil je niet iedere week of om de week les? Dan koop je een 10 lessenkaart. Dit is een soort strippenkaart waarmee je het recht koopt op 10 lessen die je vrij kunt afspreken. Als je weer behoefte hebt aan een les, neem je contact op met onze docent en dan spreek je de volgende les af. Totdat de 10 lessen op zijn. Dan kun je weer 10 losse lessen kopen of je neemt een abbonement en krijgt iedere week of om de week les.

Dit is ook handig als je na de proefles niet zeker weet of je door wilt gaan met trompetles, maar het wel wilt proberen. Je hoeft niet voor een heel seizoen je vast te leggen, maar krijgt maximaal tien lessen die je vrij afspreekt.

Schrijf je hiernaast in voor een gratis proefles of neem contact op met onze docent via contact.

Proefles

Wilt u uitproberen of trompetles wat voor u is? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een proefles aan via het contact formulier hiernaast, stuur een email of bel (zie contact)

Hebt u nog geen trompet, maar wilt u wel uitproberen of het wat voor u is? Tijdens de proefles krijg u een trompet te leen.

Uw eerste lessen

Speelt u voor het eerst trompet? Dan zult u tijdens uw eerste les kennis maken met de docent en de trompet ontdekken. Heeft u al ervaring? Neem dan de trompet en wat bladmuziek mee. We zullen dan samen kijken wat u al kunt en hoe we uw ontwikkeling verder kunnen stimuleren.

Lees meer